Jan Poirot

Match Audio & Vision

Vanaf het jaar 2000 werk ik intensief samen met Aad Jörgens als het gaat om de levering van alle benodigde licht-, geluid- , projectie- en cameratechniek. We begrijpen elkaar goed maar houden elkaar ook scherp als het gaat om de optimale afstemming van de programmering van het event in combinatie met een efficiënte inzet van techniek. Samen gaan we voor het beste resultaat. 

Mijn passie is beeld, licht en geluid te componeren tot een harmonieus geheel. Dat doe ik samen met onze technische specialisten van MatchAV. Met de juiste techniek en media zorgen wij ervoor dat jouw organisatie zich van zijn beste kant laat zien. Dat performances en presentaties perfect voor het voetlicht worden gebracht. In toegankelijke taal en met aansprekende beelden. Optimaal afgestemd op de doelgroep en doelstellingen die jij wilt bereiken.

Met onze professionele studio en camera’s kunnen wij u ook uitstekend van dienst zijn met het regisseren, produceren en streamen van online evenementen. Ook voor narrow castings, podcasts, bedrijfsjournaals, commercials, bedrijfsfilms of een videoclip ben je bij ons aan het goede adres.