Jan Poirot

Match Audio & Vision

Al meer dan 20 jaar werk ik samen met Aad Jörgens als het gaat om de levering van alle benodigde licht-, geluid- , projectie- en cameratechniek. We begrijpen elkaar goed maar houden elkaar ook scherp als het gaat om de optimale afstemming van de programmering van het event in combinatie met een efficiënte inzet van techniek. Samen gaan we voor het beste resultaat.

 Mijn passie is beeld, licht en geluid te componeren tot een harmonieus geheel. Dat doe ik samen met onze technische specialisten van MatchAV. Met de juiste techniek en media zorgen wij ervoor dat uw bedrijf zich van zijn beste kant laat zien. Dat performances en presentaties perfect voor het voetlicht worden gebracht. In toegankelijke taal en met aansprekende beelden. Optimaal afgestemd op uw doelstelling en doelgroep.

Met onze professionele studio en camera’s kunnen wij u ook uitstekend van dienst zijn met het regisseren en produceren van narrow castings, podcasts, bedrijfsjournaals, commercials, bedrijfsfilms of een videoclip.