Historie SDG Events
SDG Events is sinds 17 januari 2019 de nieuwe naam van PPC Events. 

PPC Events werd in 1995 opgericht door Aad Jörgens en Jan Gelten. In 1999 gingen zij beiden fulltime aan de slag met PPC Events. In het jaar 2000 verliet Jan Gelten het bedrijf, waarna Aad het bedrijf alleen voortzette met de vaste ondersteuning van Jan Poirot van MatchAV die de techniek voor zijn rekening nam. 

Vanaf die tijd hebben wij, Jan & Aad, samen voor een grote verscheidenheid aan commerciële bedrijven en non-profit organisaties inspirerende eventconcepten bedacht en doeltreffende evenementen georganiseerd.
In de loop der jaren bouwden wij een uitstekend en vertrouwd netwerk op en werkten wij samen met allerlei professionals (artiesten, sprekers, decorateurs, cateraars, tolken enz.) om steeds weer unieke evenementen te creëren voor onze opdrachtgevers. 

Samen creëerden we de juiste sfeer en herkenbare uitstraling van onze opdrachtgevers in bestaande party-, congres- en theaterlocaties maar ook in (circus-) tenten, fabriekshallen, schepen, hangars, musea en zelfs in een boksschool. 

Spraakmakende evenementen, professioneel en met veel oog voor detail uitgevoerd, met als doel het unieke (merk-)verhaal van onze opdrachtgevers te vertellen en op onvergetelijke wijze te laten ervaren en beleven. Daar tekenen wij voor.