Why: Ondernemen in de nieuwe economie
In de nieuwe economie waar traditionele businessmodellen steeds meer verschuiven naar businessmodellen gebaseerd op de circulaire economie, is het voor bedrijven van levensbelang dat zij zich daadwerkelijk onderscheiden met een eigen identiteit, cultuur en meerwaarde! Dat je als bedrijf authentiek en geloofwaardig bent en aantoont dat je doet wat je belooft.

How: SDG Events
SDG Events helpt bedrijven om hun unieke verhaal te vertellen waarom zij aantrekkelijk zijn om zaken mee te doen en voor te werken. Wij laten zien en bewijzen hoe zij duurzaam in- en extern écht het verschil maken en economisch, maatschappelijk en ecologisch toegevoegde waarde leveren.

What: Concept en uitvoering
Dat doen we door het ontwikkelen, organiseren en uitvoeren van inspirerende en doeltreffende evenementen en SDG businessdagen. Het realiseren van winstgevende bedrijfsdoelstellingen en de 17 Sustainable Development Goals (SDG’s) zijn daarbij ons gezamenlijke vertrekpunt.
Maatwerk
De vorm waarin we dat doen is altijd maatwerk gebaseerd op de gouden cirkel Why-How-What. Het is een creatief proces waarbij alle disciplines en onderdelen zorgvuldig worden samengebracht in één totaalconcept. Het is ons vak dat wij al meer dan 27 jaar mogen waarmaken voor MKB-bedrijven, non-profitorganisaties en gemeenten.

Resultaat
Ontmoetingen die mensen in- en extern inspireren, verbinden en in beweging zetten. Een evenement met impact dat meer tevreden medewerkers, loyale zakenrelaties, kennis en waardevolle business oplevert. Klik hier om contact met ons op te nemen.