SDG events
Een waardevolle bijdrage leveren aan het realiseren van jouw bedrijfsdoelstelling en de 17 Sustainable Development Goals is mijn missie en ons gezamenlijke vertrekpunt.

Het bedenken, coördineren en uitvoeren van inspirerende en doeltreffende zakelijke evenementen en kennisontmoetingen die mensen in- en extern raken, verbinden en in beweging zetten mijn passie en expertise.  

Maatwerk
De vorm waarin ik dat doe is altijd maatwerk. Het is een creatief proces waarbij alle disciplines en onderdelen zorgvuldig worden samengebracht in één totaalconcept. Het dirigeren van alle disciplines en onderdelen tot een klinkende symfonie is een vak apart. Een vak waar ik meer dan 23 jaar ervaring in heb.  

#SDG17 Partnerschap
De programmering, organisatie en uitvoering doe ik niet alleen maar samen met jou en onze partners of andere mensen uit mijn vertrouwde netwerk. SDG Events is een handelsnaam van Wij houden van….

Resultaat
Een evenement met impact dat meer kennis, zakenrelaties en waardevolle business oplevert. 
Kansen verkennen?
Bel Aad Jörgens 06 5383 3479 of stuur een mail naar info@sdgevents.nl  voor een vrijblijvende brainstormsessie over een SDG Event. Wil je meer weten over wie ik ben? Kijk dan hier of bekijk mijn LinkedIn profiel.

Wij houden van…
Met de experts van Wij houden van… helpen en leren wij mensen (en teams) het beste uit zich zelf te halen en in te spelen op de wereld die continue in verandering is.
Aad Jörgens

Aad Jörgens

Kansenverkenner en ondernemer