SDG Events
Anders en authentiek. Dat is het belangrijkste motto van onze missie: zakelijke evenementen creëren waarmee onze opdrachtgevers met hun eigen identiteit en meerwaarde zich opvallend onderscheiden.

Evenementen waar mensen voelen en ervaren dat jij en jouw bedrijf aantrekkelijk zijn om voor te werken en/of om zaken mee te doen.

Een evenement dat op elk gebied de juiste snaar raakt, verdient zichzelf namelijk altijd terug door tevreden relaties en/of gemotiveerd personeel. Dát is jullie belang en dat weten wij als geen ander.
Jouw wensen en (financiële) mogelijkheden vertalen we naar unieke evenementen waarmee je commercieel en maatschappelijk écht het verschil maakt. De Sustainable Development Goals geven daarbij de richting aan. Een proces waarbij jij de doelen bepaalt en de keuze maakt uit de creatieve concepten die in onze brainstormsessies naar voren komen.

Indien gewenst nemen wij je alle zorgen rond organisatie, planning en productie uit handen. Hoe wij dat doen leggen we graag uit in een vrijblijvend persoonlijk gesprek. Kunnen we alvast brainstormen over hoe het in ieder geval anders kan…

Kansen verkennen?
Bel Aad Jörgens 06 5383 3479 of stuur een mail naar info@sdgevents.nl voor een vrijblijvende brainstormsessie over een SDG Event.