Jan van Zon

Registeraccountant en bedrijfseconomisch advies

Duurzaam van waarde zijn. Dat verklaart het succes van familiebedrijven. Zij zijn als ondernemers in de echte economie duurzaam van betekenis voor hun mensen en voor hun cliënten en nemen verantwoordelijkheid voor de omgeving waarin zij acteren. Ze verbinden en verduurzamen. Winst is voor hen geen doel, maar een middel.

Als registeraccountant werk ik met enorm veel plezier voor die ondernemers. Ik help hen met inzichten om de juiste  balans te vinden in investeringen. Om goed doordachte keuzes te maken, zodat zij financieel gezond blijven en van waarde kunnen blijven voor hun mensen, cliënten en omgeving. Daarbij maak ik graag de verbinding met andere professionals. Zowel binnen mijn eigen organisatie als in externe netwerken, zoals het netwerk SDG Events. Daarin brengen we onze brede kennis, ervaring en netwerken samen om ondernemers verder te helpen. Niet vanuit een winstperspectief, maar vanuit het doel om waarde toe te voegen aan ondernemingen. En om mee te bouwen aan een sterk en ondernemend West-Brabant.

Bel me dus gerust voor een enkel gesprek om eens wat zaken tegen het licht te houden. Wie weet ontstaat er een mooie duurzame verbinding. En zo niet, dan hoop ik toch iets losgemaakt te hebben dat voor u duurzaam van waarde is.
 
Jan van Zon
Registeraccountant & Partner DRV Accountants & Adviseurs