Pieter Koenders

Managing Director C&F Report | Bevlogen reportingexpert

Waarom moeilijk als het ook transparant kan? Waarom saai als het ook pakkend en onderscheidend kan? Waarom zoveel tekst als het ook visueel kan? Dit is mijn persoonlijke leitmotiv. Gebaseerd op een brede achtergrond en jarenlange communicatie-ervaring in zowel grote corporates als aan bureauzijde.

Onze slogan luidt ‘Reporting is een art’. Het transparant rapporteren over strategie, doelstellingen en performances is voor bedrijven, non-profit organisaties en overheden de enige manier om stakeholders te overtuigen. Lijkt misschien makkelijk, maar complexe informatie ordenen en visueel weergeven is een ware kunst.

Wij realiseren visueel onderscheidende factbased publicaties waarin online en offline reportingcommunicatie elkaar ontmoeten en waarin de passie, missie, visie en ‘het verhaal’ achter de organisatie van bedrijven visueel wordt weergeven. Altijd vanuit een integrale visie op People, Planet, Profit en ingebed in risk- en governancemodellen. En altijd gebaseerd op design van het hoogste niveau.

C&F Report onderscheidt zich door een verrassende visie op integrated en continuous reporting en dashboarding. Wij zijn marktleider in reporting in Nederland. Op jaarbasis realiseren we meer dan 150 publicaties. Elk jaar wint één van onze klanten een reportingprijs, van de FD Henri Sijthoff-prijs tot de Kristal Award voor het meest innovatieve jaarverslag van Nederland of de snelste stijger in de Transparantiebenchmark. Elk jaar groeien we meer dan 20%, een bewijs dat we onderscheidend bezig zijn.

In reporting zien we dat de SDG’s langzaam maar zeker leidend worden. Recent hebben we onze eerste SDG-publicatie gerealiseerd voor een grote corporate. SDG’s als kapstok voor de reporting en dashboarding is een trend. Wij weten hier alles van!