Aad Jörgens

Kansenverkenner en ondernemer

Aad Jörgens
Als eigenaar van SDG Events deel ik onbevangen mijn kennis, ervaring en netwerk. Ik maak de verbinding tussen mensen, bedrijven en non-profit organisaties om hun passie, talent, kennis en ervaring met elkaar te delen. Dat doe ik in de overtuiging dat mensen met een passie anderen inspireren en elkaar verder kunnen helpen.

Mijn missie is een waardevolle bijdrage leveren aan het geluk van mensen en het bestaansrecht van bedrijven. De 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen (Sustainable Development Goals) zijn daarbij mijn leidraad.

Passie en actie
Dat doe ik door als kansenverkenner en ondernemer, een op een of in teamverband, toekomstgesprekken te voeren met mensen. Gesprekken over hoe je op basis van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen commercieel en maatschappelijk écht het verschil kan maken.

Mijn andere passie is het bedenken, coördineren en uitvoeren van inspirerende en doeltreffende evenementen, kennisontmoetingen en businessdagen. Hoe ik dat doe en wat mijn expertise is kan je lezen op de website van SDG Events.

Mijn levensmotto is:
Durf te dromen, onderneem met passie en geniet van het leven. Als je hier klikt kan je lezen hoe ik dat tot nu toe heb gedaan en nog steeds doe. 

Praktijkverhalen
In onderstaande videoclip vertel ik tijdens een uitzending van Trendwatcher.TV praktijkverhalen over de Duurzame Ontwikkelingsdoelen.