René Vollenbroek

Executive coaching, organisatie- en leiderschapsontwikkeling

Ik geloof in mensen! Mensen verbinden en samenwerken zijn sleutels tot succes. Juist omdat er geen eenvoudige oplossingen zijn voor de complexe vraagstukken waar organisaties voor staan, vraagt dit om creativiteit, durf en eigenaarschap. Werken vanuit een basis van wederzijds vertrouwen, respect en waardering. Daarbij is mijn opvatting: groot denken, klein doen.

De afgelopen twintig jaar heb ik in diverse rollen - in profit en non-profit organisaties - gewerkt aan individuele, team- en organisatieontwikkeling en samenwerkingsverbanden in veelal zeer complexe politiek-bestuurlijke omgevingen. Opdrachtgevers komen veelal uit de domeinen openbare orde en veiligheid, onderwijs, zorg en het lokaal bestuur. Daarnaast ben ik verbonden aan de VU Amsterdam in een netwerk van professionele executive (team)coaches, met als doel verder te professionaliseren met gebruikmaking van de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Stap voor stap met elkaar werken aan nieuwe en duurzame oplossingen. Mijn passie: mensen en teams weer in hun kracht zetten, zodat betere prestaties het gevolg zijn. Bij (keten)samenwerking de belangen met elkaar in balans brengen en de verbinding maken tussen strategie en uitvoering. Altijd gericht op verbetering en ontwikkeling!

Dat doe ik bij mijn bedrijf, Verbindende Zaken, maar ook binnen het expertteam van het team van SDG Events. Zo’n breed aangevlogen advies levert nieuwe kansen en gepassioneerde medewerkers op en zorgt voor betere prestaties. Zo zorgen we samen voor waardevolle organisaties met mensen die zinvolle en toegevoegde waarde leveren.