George Parker

Creatie-proces begeleider

Sinds mijn vijfde ben ik bezeten van het creatie(f) proces en werd me ineens bewust van het feit dat alles om ons heen verzonnen is door mensen. Op mijn zestiende vertelde ik mijn decaan dat ik mijn leven als laboratorium ging gebruiken om te onderzoeken hoe we onze werkelijkheid creëren en ombuigen. En waarom we blijkbaar soms vast komen te zitten in oplossingen die niet meer werken in ons leven, bedrijven en maatschappij.

In de afgelopen vier decennia heb ik tien zeer uiteenlopende carrières gedroomd en die dromen in de praktijk gebracht: gezondheidszorg, rebirthing therapeut, programmeur, sales, trainer, consultant, magisch entertainer, theatermaker, spreker/auteur over het creatieproces.

Ik observeerde hoe ik telkens van A voorwaarts faalde naar hartstochtelijk gewenste resultaten in mijn leven, relatie en werk/bedrijf. Mijn conclusies legde  vast in TheCreationGame®; een filosofie met een zeer praktische creatieve toepassing (de IDEAL Cyclus). Die helpt je bewust te worden van hoe je al je leven lang creëert maar meestal onbewust, automatisch, gestandaardiseerd en reactief. En dat werkt prima! Tot het niet meer werkt.

Ik stel me met een combinatie van diepgaande ervaring en kennis, humor en showmanship ten dienste van de creatieprocessen van teams en bedrijven. En stimuleer, provoceer en regisseer ze hun eigen aangeboren creatieve eigenschappen te gebruiken om van vage bedoelingen concrete, geïnspireerde resultaten te maken.